Logo
Din sikkerhed for kvalitet i flytningen
Odense Ny Flytteforretning
66 11 05 66

Over 40 års erfaring - Flytter alt overalt - Hør altid vores tilbud først
 

Erhvervs Flytning

Odense Ny Flytteforretning har gennem årene opbygget stor erfaring og ekspertise indenfor erhvervs flytning. Vi har faste aftaler med flere store erhvervsvirksomheder, kommuner og amter.

Hos Odense Ny Flytteforretning er vi behjælpelige, uanset om hele virksomheden skifter til et nyt domicil eller det blot er en intern flytning i firmaet.

Vi råder over det nyeste materiel, og en transportpark der altid kan løse den givne opgave.

Ved erhvervs flytninger er det altid erfarende flyttefolk der er tilstede. Dette giver tryghed og sikkerhed for, at virksomheden fungerer på fuld hastighed på kortest mulig tid.

Vi vil naturligvis rådgive Dem i alle faser og står til disposition ved planlægning, koordinering samt tilsyn af den enkelte opgave. Vi aflægger gerne et kundebesøg hvor vi udarbejder et uforpligtende skriftligt tilbud tilpasset netop Deres behov.

Ved alle erhvervsflytninger er vi behjælpelige med at tegne en All Risk forsikring af særligt værdifuldt udstyr.

Flyttekasser:
Odense Ny Flytteforretning stiller naturligvis flyttekasser og flyttetæpper til rådighed gratis. De kan selvfølgelig også købe flyttekasser.

Kontakt Odense Ny Flytteforretning.

I forbindelse med klargøring og pakning af flytningen kan De her klikke ind og få gode råd/pakkevejledning inden flytningen.