Odense Ny Flytteforretning

Flyttekasser

Flyttekasser

Gratis Flyttekasser og salg samt professionel emballage, når I flytter med Odense Ny Flytteforretning

Alle kunder der flytter med Odense Ny Flytteforretning tilbydes gratis leje af kvalitets flyttekasser. Flyttekasserne er produceret med firmaets logo og fremstillet i en meget høj kvalitet. Flyttekasserne er hæftet sammen og ikke limet sammen, dette betyder at flyttekasserne er væsentlig mere robuste og yder en meget større sikkerhed for kassens indhold.

Når man låner Odense Ny Flytteforretnings flyttekasser er der nogle regler man skal følge. Disse regler er lavet da der er andre kunder som efterfølgende skal låne flyttekasserne. Vi ved at hvis man behandler flyttekasserne med omtanke så kan de holde til mange flytninger fremover, omvendt såkan en forkert behandling af flyttekasserne medfører, at de kun kan holde til enkelte flytninger.

Vi har flyttekasser i flere prisniveauer og i forskellige kvaliteter, dog er det altid flyttekasserne i den bedste kvalitet der bliver brugt til Odense Ny Flytteforretnings egne flytninger.

Odense Ny Flytteforretnings regler ved udlån af flyttekasser:

Flyttekasserne opbevares indendørs og må ikke udsættes for vand, fugt og kulde.

Der må ikke skrives på flyttekasserne medmindre de er købt, brug derimod labels der påsættes afmærkningerne for enden af flyttekasserne. Labels kan købes hos Odense Ny Flytteforretning.

Pak hellere indbo ned i to flyttekasser, frem for en der ikke kan løftes. Flyttekasserne får en længere levetid og det gør flyttefolkenes ryg også.

Flyttekasserne må max have en vægt på 20 kilo.

Ønsker man inden eller efter flytning at beholde enkelte eller alle flyttekasser, så er dette muligt da købssum og depositum er ens.

Har man ikke en aftale med Odense Ny Flytteforretning så skal flyttekasserne leveres tilbage indenfor 4 uger, ellers anser man sit depositum som tabt.

Bestil levering af flyttekasser her. – Bestil afhentning af flyttekasser her.

Information vedrørende levering og afhentning af flyttekasser.
Hos Odense Ny Flytteforretning leverer og afhenter vi flyttekasser på hele Fyn. Vi bringer flyttekasserne helt op til din hoveddør uanset etage og afhenter ligeledes flyttekasserne igen. For levering og afhentning pålægges et mindre gebyr, I er selvfølgelig også velkommen til selv at afhente kasserne ved vores hovedkontor.

Priser vedrørende flyttekasser:

Levering hele Fyn: 100 kr. .

Afhentning hele Fyn: 100 kr.

Depositum pr. flyttekasse: 25 kr.

Indpakningspapir:

1 bundt á 300 stk. papirer i str. 60×80 cm koster kr. 200, -. eksl. moms.

Flyttetæpper:

Køb af flyttetæpper 1 bundt á 10 stk. tæpper i str. 100×150 cm koster kr. 350,-. incl. moms.
Leje af flyttetæpper 1 bundt á 20 stk. tæpper i str. 100×150 cm koster kr. 50, – pr. døgn,-. incl. moms.

Speciel emballage:

Vores prisniveau er så lavt, at flere af vores kollegaer i branchen køber vores kvalitets produkter. Vi har et af Danmarks største udvalg af emballage til beskyttelse af indbo, så udover forskellige typer af flyttekasser så indeholder vores produkt portefølje også et stort udvalg af speciel emballage. Her tilbyder vi blandt andet specielkasser til malerier og fladskærme, garderobekasser med bøjlestang til tøj, bobleplast, skumfolie, strækfilm, bølgepap, tape, flyttetæpper, aviskardus, silkekardus samt specielt designet møbelposer.

For yderlige information kontakt Odense Ny Flytteforretning.

Mangler du kasser til flytning?

Bestil dine flyttekasser

Nedenunder er der en formular, hvor du kan bestille flyttekasser.