Odense Ny Flytteforretning

Internationale flytninger

Internationale flytninger

En international flytning er forbundet med en masse papirer og formularer, derudover er der altid en masse andre opgaver der skal klares, såsom job, skole, arbejde og afrejse. Hos Odense Ny Flytteforretning ønsker vi, at give Dem sikkerhed for en god service og en gnidningsfri flytning. Dette bevirker, at De kan koncentrere dem og tage vare om “alt det andet”.

Odense Ny Flytteforretning har stor erfaring i internationale flytninger, og uanset hvor De vælger at flytte hen vil vi altid være på hjemmebane. Alene indenfor de sidste måneder har vi været i lande såsom Frankrig, Spanien, Grækenland, Tyskland, Irland, England og Norge.

Ønsker De at flytte til destinationer udenfor Europa klarer vi selvfølgelig også dette.

Vi sørger for dækningen

All Risk forsikring

Vi aflægger gerne et kundebesøg hvor vi Ved alle erhvervsflytninger er vi behjælpelige med at tegne en All Risk forsikring af særligt værdifuldt udstyr

Forsikring

Vælger De Odense Ny Flytteforretning har De valgt et anerkendt og erfarent flyttefirma.
Der kan dog med selv den bedste pakning ske beskadigelser af bohave under en international flytning. Vi anbefaler derfor stærkt, at De lader deres bohave forsikre under transporten.

Hvis det er tilfældet, at deres flytning bliver betalt af Deres firma, bør De kontrollere, at flytningen ikke bliver transportforsikret gennem deres eget firmas forsikringsselskab.

Er dette ikke tilfældet, tilbyder Odense Ny Flytteforretning i samarbejde med TRYG en “All risk” transportforsikring, der uden selvrisiko dækker skader på forsikrede ejendele.