Odense Ny Flytteforretning

Flytning for private

Privatflytning

Odense Ny Flytteforretning har stor erfaring med flytning af private. Vi ved, at det for mange er en ny og ukendt situation, med mange følelser og bekymringer involveret. Odense Ny Flytteforretning flytter inden for byområder, mellem landsdelene og til udlandet.

Vi har professionelle flyttefolk og det rigtige materiel, dette sikre, at De får en hurtig og gnidningsfri afvikling af Deres flytning.

Odense Ny Flytteforretning tilbyder flere forskellige løsninger.

Alm. Flytning:

Løsningen hvor vi hjælpes ad. De pakker – vi bærer og flytter alt indboet til den nye adresse, hvor De selv pakker ud igen.

Da denne type flytning ofte er på timebasis, er I naturligvis velkommen til, at samle venner og bekendte til at hjælpe med at bære. Herved opnår I en endnu billigere flytning.

Total Flytning:

Vi klarer alt overalt. På denne måde kan det ikke gøres lettere for Dem selv. De giver os nøglen, vi pakker ned, og efter ønske pakker vi også ud igen.

Kombinationsflytning:

Flere gange ugentlig har vi faste forbindelser mellem Sjælland og Jylland. Dette betyder, at hvis De udviser lidt fleksibilitet, og vi flytter Deres ejendele sammen med andres, så kan vi flytte deres ting til meget billige priser.

Ved større flytninger, kan vi sørge for at køre fuld over og hjem. Her vil flytningen blive læsset om aftenen, og læsset af igen næste dag.

Så hvis I udviser lidt fleksibilitet, kan vi tilbyde flytninger mellem landsdelene til meget favorable priser.

Prioritets flytning:

Flytning hvor De selv fastlægger datoerne.

Vi Flytter Danmark:

Som flyttefirma arbejder vi i hele Danmark. På Fyn kører vi næsten dagligt i alle de store byer såsom Odense, Svendborg, Nyborg, Middelfart, Assens, Fåborg, Ringe, Årslev, Otterup, Bogense, Gudme, Kerteminde, osv. I Jylland kører vi flere gange ugentlig til de store byer såsom Århus, Ålborg, Randers, Viborg, Vejle, Kolding, Fredericia, Herning, Skanderborg, Esbjerg, Sønderborg, Silkeborg, Tønder, Horsens, Frederikshavn, osv. Vi er på Sjælland flere gange ugentlig og kører til byer såsom, København, Lyngby, Brøndby, Hellerup, Rungsted, Helsingør, Hillerød, Glostrup, Hvidovre, Rødovre, Herlev, Køge, Kalundborg, Roskilde, Ringsted, Slagelse, Sorø, Valby, Korsør, Næstved, Vordingborg, Nykøbing, Nakskov, osv. Ja kort fortalt, vi flytter hele Danmark!

Flyttekasser:

Ved de forskellige former for flytning stiller Odense Ny Flytteforretning flyttekasser og flyttetæpper til rådighed gratis .

Disse flyttekasser vil blive leveret i god tid. Så De i ro og mag kan pakke Deres bohave. De kan selvfølgelig også købe flyttekasser.

Vi er her for at hjælpe

Og vi er dygtige til flytninger

Vi vil naturligvis rådgive Dem i alle faser og står til disposition ved planlægning, koordinering samt tilsyn af den enkelte opgave. Vi aflægger gerne et kundebesøg hvor vi udarbejder et uforpligtende skriftligt tilbud tilpasset netop Deres behov.

Vi sørger for dækningen

All Risk forsikring

Vi aflægger gerne et kundebesøg hvor vi Ved alle erhvervsflytninger er vi behjælpelige med at tegne en All Risk forsikring af særligt værdifuldt udstyr